tisdag 21 juni 2011

falska nummerupplysningen 118 218

Det finns många dåraktiga företag där ute. Ett av dessa är 118 218. En medlem som stod på Sintra en dag blev uppringd av detta företag. Personen som ringde sa att han var från nummerupplysningen och att om hon bara ville bekräfta att adressen stämde så skulle allt bli som förra året. Det är bara det att vi aldrig har haft med detta företag att göra, men nu tror dessa kriminella galningar att det är okej att skicka fakturor till oss. Dessutom är det så att inga medlemmar förutom firmatecknarna får teckna avtal så fakturorna är ogiltiga. Men det struntar 118218 i.
Jag hittade en jättelång tråd som just varnar för detta företag. Här kan ni läsa mer.
Fakturorna är bestridda och polisanmälan gjord. När vi gjorde polisanmälan hade polisen precis blivit uppringd av ett annat företag som råkat ut för exakt samma grej. Jag fattar inte hur dessa människor kan få fortsätta att försöka blåsa folk på detta sett och jag fattar inte heller vem som går på det.

Men ringer det någon från 118 218så akta er, det är fuffens på gång.

1 kommentar:

  1. Har själv blivit drabbad och t.o.m fått brev från deras eget inkassobolag Secura Finans som f.ö är utesluten ur finansbolagens organisation.
    Om dom hotar med kronofogden så behöver ni inte vara rädda, har pratat med kronofogden och dom känner till deras metoder så skrattar bäst som skrattar sist.

    SvaraRadera