torsdag 3 maj 2012

Välkomna till Ögonblick: DYNAMO Glass på Two Little Birds i Göteborg Vernissage lördagen den 5 maj kl. 12-16I utställningen Ögonblick behandlas temat att se och bli sedd; både som något positivt och tryggt, men samtidigt det obehagliga i att bli iakttagen och övervakad - överallt.
   DYNAMO Glass grundades 2008 och är en internationell konstnärsgrupp som består av sex glaskonstnärer från Norge och Sverige. Gruppen har tidigare ställt ut i Helsingfors, Berlin, Oslo och Bergen. Utställningen Øye Blikk, - som tidigare visades 2011 på Galleri S12 i Bergen, är DYNAMO Glass första utställning på svensk mark.
   Genom DYNAMOs arbete och utställningar går en röd tråd baserad på den kommunikation och kommentarer de fått från besökare vid varje utställning.
   DYNAMO Glass väljer att i samband med den här utställningen lyfta blicken och se utanför Nordens gränser: DYNAMOS intäkter från försäljning går oavkortat till Läkare Utan Gränsers arbete.
   Gruppen består av Anna Roger, Louise Olsson (Sverige) Lene Lunde (Norge/Australien) Tuva Gonsholt, Ina Kristine Hove och Kjersti Johannessen (Norge).

Utställningen pågår från 5 maj – 30 maj
Öppettider: Måndag-torsdag 11-19, Fredag - Söndag 11-17


Two Little Birds, Andra Långgatan 5, Göteborg
www.twolittlebirds.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar