tisdag 16 oktober 2012

Handelskammardagen

Västsvenska Handelskammaren ordnade Handelskammardagen på Svenska mässan i Göteborg den 3 oktober. Temat var kreativa västsverige och Nätverket FOLK OCH FORM* var självklart med och informerade om Konsthantverk, design och slöjd. Sintra var representerade med alster från några av våra medlemmar.
Christina Roos skålar stod inne på bardisken mitt i folkhavet. FOTO: KHVC/Peter Sundfeldt.


Anna Ulins tre objekt stod på var sitt ståbord där FOLK OCH FORM informerade. FOTO: KHVC/Peter Sundfeldt.

På scenen tillsammans med Annie Lööf (Näringsminister), Stina Honkamaa (Google Sverige AB), Björn Gelotte (In Flames), Olof Persson (AB Volvo) så står Karin Nathorst-Windahls vaser. FOTO: KHVC/Peter Sundfeldt.

Sintra lånar ut saker till Handelskammardagen och allt hämtas och lämnas i stilfull Citroën. På bilden syns Kerstin Sarvimäki, Ida Lindberg och Åsa Nillson från Sintra och Katarina Karlsson från KHVC. FOTO: KHVC/Peter Sundfeldt.

*FOLK OCH FORM är ett nätverk av organisationer, kreatörer och formintresserade som stöttar utvecklingen av formområdet i Västra Götaland.
FOLK OCH FORM har initierats av Konsthantverkscentrum, ADA och Slöjd i Väst. FOLK OCH FORM är ett nätverk, ingen organisation. Alla som vill ingå i nätverket är välkomna. Nätverket har bl.a  till syfte att alla som deltar erbjuder sin egen kunskap för att stötta formområdet.
Vi är alla tillsammans FOLK OCH FORM. Det är mer ett "tänk".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar